Не мога да намеря дрехи за тренировка в моя размер.

Аз съм говорил с много дизайнери и търговци за това. Преобладаващото отговор е: „Аз не се интересувам от нея.“ Защо? „Аз не искам я носите дрехите ми.“ Защо? „Тя няма да изглежда така, както аз искам тя да изглежда.“ Казват, че жената на плюс-размер е сложно, различно и трудно, че няма два размера 16s са еднакви. Някои не са си направили труда да скрие презрението си. „Никой не иска да види закръглени жени“ на пистата, Карл Лагерфелд, главата дизайнер на Chanel, каза през 2009 г. Много от масовите търговци на дребно не са по-просветени: Под мандата на главния изпълнителен Майк Джефрис, Abercrombie & Fitch, продаван нищо по-голямо от с размер 10, с Джефрис обяснявайки, че „ние не отива след атрактивен, изцяло американски дете.“

Това е провал дизайн, а не въпрос на клиентите. Няма причина по-големи жени не могат да изглеждат точно като приказни като всички други жени. Ключът е хармоничен баланс на силует, пропорционално и добре, независимо от техния размер или форма. Дизайни трябва да бъдат reconceived, а не само с размер до; това е въпрос на регулиране пропорции. Промените на текстил, всеки шев промени. Съставено полето, ни облекло може да се създаде оптична илюзия, която ни помага да изглежда по-висок и по-тънък. Съставено погрешно, и ние очакваме по-лошо, отколкото ако бяхме голи.

Индийски киселина атака оцелял предефинира красота в Ню Йорк Седмица на модата Постави Share Играйте Video1: 34
Acid атака оцелял Reshma Quereshi отнема на модния подиум на FTL Moda време на New York Fashion Week се надява да вдъхнови други оцелели. (Reuters)
[Още един начин мода е несправедливо да се жени плюс размер – и разтвор един предприемач]

Били ли сте пазарували дребно за размер 14-плюс дрехи? Въз основа на моя опит пазаруване с жените плюс-размер, това е ужасно обидно и деморализиращо опит. Половината от елементите, правят тялото да изглежда по-голям, с функции като ruching, плохи и раменни вати. Пастели и разпечатки в голям мащаб и луд модел смесване изобилстват, всички гарантирано да ви направят да изглеждате инфантилен или като плувка в парад. Като прибавим към тази пародия е основен отдел-магазин на веригата, която те кара да се ходи по голяма палатка, която гласи „ЖЕНА.“ Какво означава, че дори и да означава? Това е „жена“ е някой по-голям от 12, и всички останали, е момиче? Това е умопомрачителен.

„Проект писта,“ Шоуто на конкурс за дизайн на която аз съм ментор, не е бил лидер по този въпрос. Всеки сезон ние имаме „истински жени“ Предизвикателството (заглавие Мразя), в които дизайнерите създават външен вид за непушачи модели. Дизайнерите гласно стенат, въпреки че аз не съм сигурен защо; в реалния свят, те няма да се облича по-седем-метровата glamazon.

Този сезон, нещо по-различно е случило: Ashley Nell Типтън спечели конкурса с първата колекция плюс-размер на шоуто. Но дори и това постижение успя да влезе като снизходително. Никога не съм виждал такива отвратителни дрехи в живота ми: голи midriffs; поли над кринолин, които придават на дрехите, и който го носи, повече обем; виж-чрез поли, разкриващи бикини; пастели, които са склонни да правят го носи поглед непълнолетния на; и мащабна флорални декорации, които викат „обн.“ Нейната победа вонеше на символично участие. Един съдия ми каза, че тя е „гласуване за символ“ и че това са дрехи за едно „определено население.“ Аз казах, че трябва да е дрехи всички жени искат да носят. Не бих мечтаят за отдаване под наем на всяка жена, независимо дали тя е с размер 6 или 16, да ги носят. А кимване към всеобхватност не е достатъчно.

Този проблем е трудно да се промени. Индустрията, от пистата за списания за реклама, обича да се абонирате за митологията тя е създадена от блясък и тънкост. Виж „форма проблем,“ Vogue, който уж е празник на различни видове тялото, но няма по-голям реверанс към някой по-горе размер 12. В продължение на десетилетия, дизайнерите са тръс модели с органите напълно непостижими за повечето жени по пистата. За първи път е жените толкова тънка, че те със сигурност имаше хранителни разстройства. След протести, индустрията реагира с удар млади тийнейджъри на пистата, момичетата, които са имали все още, за да излезете на пубертета. Повече възмущение.

Но промяната не е невъзможно. Има естетически достойни успехи на дребно в този пазар. Когато помага на жени, които са с по 14 и нагоре, моята зелена към търговец на дребно е Лейн Брайънт. Докато елементите, които не са мода с капитал F, те са стилни (но моля избегне изрязаните панталони – винаги не-не за всяка жена). И дизайнер Кристиан Ширано вкара дизайн и връзки с обществеността победа след производството на Лесли Джоунс да се носят с червен килим премиера „Ghostbusters“ поглед. Джоунс, който не е умалително жена, бе туитна в отчаяние, че тя не може да се намери някой да я обличам; Siriano намеси с прекрасна пълнометражен червена рокля.

[Как този етикет плюс-размер се изрови от фалит]

Няколко търговци на дребно, които са подобрили своите предложения плюс-размер са били възнаградени. За една година, ModCloth удвои подреждане плюс-размер. За да отбележат годишнината, компанията плаща за проучване на 1500 американски жени на възраст 18 до 44 и освобождава своите констатации: Седемдесет и четири процента от жените плюс размер описано пазаруване в магазините като „разочароващо“; 65 процента заявяват, че са „изкл

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *